Η Εταιρία | Προϊόντα | Προσφορές | Λογισμικό | Net-metering | Υπηρεσίες | Φωτογραφίες | Νέα | ΕπικοινωνίαHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearEnglish
Πλοήγηση
Φωτογραφίες
Εκθέσεις
Εγκαταστάσεις
Αυλώνα Αττικής
Διόνυσος
Χαλάνδρι
Φιλοθέη
Παλαιό Φάληρο
Energiaki Τρίπολη
Ερμιόνη
Πολιτεία
Ηράκλειο
Ορεινή Ξενοδοχειακή Μονάδα
Αιολικό Πάρκο 40kW Λαύριο Αττικής
Κρυτσάνης Πτολεμαϊδα
Σκιάθος
Ερμιόνη
Φολέγανδρος
Ραφήνα
SHAFT - ΚΑΡΥΣΤΟΣ
Μέγαρα
Νέα Χαλκηδόνα
Πόρτο Χέλι
Εκθεσιακό Φορτηγό
Κούφι Ρεθύμνου
Τολό Αργολίδας
Φούρνοι Κρανίδι
Πόρτο Χέλι - Βερβερόντα
Άγιος Στέφανος
Άνοιξη
Ναύπλιο
ΕΛΥΤ Κρανίδι
Πόρτο Χέλι
Νέα Μάκρη
Λ.Βουλιαγμένης
Νταού Πεντέλης
Διάφορα
Αναζήτηση

 
Συνολικοί Χρήστες
Μοναδικοί Επισκέπτες
85066
Συνολικές Συνδέσεις
Επισκεψιμότητα
1859716
Σύνδεση
Username

Password

Εγγραφή
Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Home : Φωτογραφίες : Εγκαταστάσεις : Ραφήνα


Slide Show
Decor Image
NEA
Στον Άλιμο το μοναδικό παγκοσμίως ενεργειακά αυτόνομο σπιτάκι ανακύκλωσης

Η ανταποδοτική ανακύκλωση πάει παραλία... Ένας νέος πολυχώρος ανακύκλωσης εγκαινιάστηκε σήμερα στην Α΄ Ακτή Αλίμου, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό παγκοσμίως Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, δηλαδή ένα κινητό «σπιτάκι της ανακύκλωσης», που είναι ενεργειακά αυτόνομο, καθώς χρησιμοποιεί φωτοβολταϊκά πάνελς, ώστε να αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες λειτουργίας του.

Γ. Πλακιωτάκης: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στοχεύουν στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, της κοινωνίας γενικότερα, για θέματα που άπτονται στην προάσπιση, στη θωράκιση και στη διατήρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, στη διαφύλαξη του οποίου συμβάλλουν καθημερινά τα στελέχη του Λιμενικού με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τα διέπει, τονίζει σε μήνυμά του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Κ. Χατζηδάκης: Μπόνους-διευκόλυνση χρήσης για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, σκούτερ και ποδήλατα

Μπόνους για την αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, σκούτερ και ποδηλάτων, διευκόλυνση της χρήσης τους και κίνητρα για επενδύσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ειδικά για τις λιγνιτικές περιοχές περιλαμβάνει το «πακέτο» των κινήτρων, που ανακοίνωσαν σήμερα οι συναρμόδιοι υπουργοί Περιβάλλοντος-Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, και Υποδομών-Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Κ. Καραμανλής: Στόχος το 2030 ένα στα τρία νέα αυτοκίνητα να είναι ηλεκτρικά

«Η ηλεκτροκίνηση είναι το αύριο. Και σε αυτό το αύριο θέλουμε να προχωρήσουμε με σχέδιο και πρόγραμμα» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλής, που οριοθέτησε τους τέσσερις άξονες για τη μετάβαση στην κινητικότητα χαμηλών καυσίμων και την προώθηση κι εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης, στην παρουσίαση του σχετικού ν/σ, από κοινού με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκη και τον υφ. Μεταφορών, Γ. Κεφαλογιάννη.

ΙΕΛΚΑ-έρευνα: Σημαντική η μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας

Μείωση 98,6% στη χρήση της πλαστικής σακούλας ελαφρού βάρους στα σούπερ μάρκετ το 2019, σε σχέση με το 2017, καταδεικνύει έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

Δήμος Αθηναίων: Φυτεύει αιωνόβιες ελιές στην Ιερά οδό

Δεκάδες ελιές που μεταφέρθηκαν με τη βοήθεια της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. από την περιοχή της Ακράτας Αχαΐας φυτεύει από σήμερα στα παρτέρια της Ιεράς Οδού ο δήμος Αθηναίων, συμμετέχοντας με έμπρακτο τρόπο στον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο πιο ζεστός Μάιος που έχει καταγραφεί ποτέ αυτός του 2020

Ο Μάιος του 2020 ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή υπηρεσία Κοπέρνικος για την κλιματική αλλαγή, η οποία υπογράμμισε ότι σημειώθηκαν θερμοκρασίες πολύ πάνω από το κανονικό, κυρίως στην Αρκτική

Κ. Χατζηδάκης: Για το περιβάλλον μιλάμε με έργα (video)

Tο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο στο οποίο ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης απαριθμεί τα 8 έργα που έχει στόχο να υλοποιήσει η κυβέρνηση για την βελτίωση του περιβάλλοντος στην χώρα

Κ. Μητσοτάκης: Επιδοτήσεις 100 εκατ. ευρώ για αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Εμβληματική πρωτοβουλία για το μέλλον χαρακτήρισε τα κίνητρα για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεσμεύθηκε να συνεχιστεί η προσπάθεια για απεξάρτηση από τα ρυπογόνα καύσιμα. Στις ρυθμίσεις για την ηλεκτροκίνηση θα περιλαμβάνονται η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης, κίνητρα που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους, καθώς και παρεμβάσεις για την ανάπτυξη των αναγκαίων υποδομών φόρτισης σε δημόσιους χώρους. Το Σχέδιο «αγγίζει» και τη δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου για τις λιγνιτικές περιοχές, εν όψει της δρομολογημένης απόσυρσης του λιγνίτη από το μίγμα ηλεκτροπαραγωγής.

To σχέδιο ανάκαμψης της Γερμανίας το πιο «πράσινο» στον πλανήτη

Το σχέδιο ανάκαμψης ύψους 130 δισ. ευρώ που παρουσίασε η Γερμανία είναι το πιο «πράσινο» στον κόσμο, δηλαδή εκείνο που επενδύει περισσότερο από κάθε άλλης χώρας σε φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας και τεχνολογίας. Έρχεται να επιβεβαιώσει την δέσμευση της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ να δώσει τονωτικές ενέσεις στην οικονομία, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια επεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα. 


        

© 2020 - Aresti Power Ε.Π.Ε

Χαριλάου Τρικούπη 56, 14574 Ροδόπολη Αττικής - τηλ.: 210-8150744, fax: 210-8150598, e-mail:info@arestipower.gr

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Όροι Χρήσης | Protocol 4 seo cms