Η Εταιρία | Προϊόντα | Προσφορές | Υπηρεσίες | Λογισμικό | Νέα | Net-metering | Φωτογραφίες | ΕπικοινωνίαHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearEnglish
Πλοήγηση
Καλώς Ήλθατε
Η Εταιρία
Προϊόντα
Προσφορές
Υπηρεσίες
Λογισμικό
Νέα
Net-metering
Φωτογραφίες
Επικοινωνία
Αναζήτηση

 
Συνολικοί Χρήστες
Μοναδικοί Επισκέπτες
69623
Συνολικές Συνδέσεις
Επισκεψιμότητα
1379419
Σύνδεση
Username

Password

Εγγραφή
Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Αρχική Σελίδα

 

"Η γη δεν μας ανήκει. Την έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενιές. Ας επενδύσουμε όλοι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι μία επένδυση ζωής για εμάς και μία κληρονομιά ελπίδας  στα παιδιά μας!"

 

 

Alternative and

Renewable

Energy

Systems,

Technological

Innovations

 

 

 

Slide Show
Decor Image
NEA
Ημερίδα για την «οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό»

Την Παρασκευή 20/10/2017, στην Αίθουσα Lamda στο Ξενοδοχείο Intercontinental, το ΠΑΚΟΕ πραγματοποιεί συζήτηση από μεταξύ 16:00 και 18:00, με θέμα «Οι οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό».

Νότια Αυστραλία: Επίδοση ρεκόρ για ισχύ από φωτοβολταϊκά σε οροφές κτιρίων

Η πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας σημείωσε νέο ρεκόρ χαμηλής ζήτησης ενέργειας στις 17 Σεπτεμβρίου, απαιτώντας από το δίκτυο ισχύ μόλις 587,8 μεγαβάτ, σε μεγάλο βαθμό χάρη στα φωτοβολταϊκά που είναι εγκατεστημένα στις οροφές κτηρίων.

Ισλανδία: Σε λειτουργία ο πρώτος σταθμός παραγωγής ενέργειας με αρνητικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα

Η Ισλανδία έθεσε σε λειτουργία τον πρώτο σταθμό παραγωγής ενέργειας στον κόσμο που εξαλείφει περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από όσο παράγει.

ΗΠΑ: Γενετικά τροποποιημένα μήλα που δεν αποκτούν καφέ χρώμα όταν κόβονται

Το «αρκτικό μήλο», μια ποικιλία που έχει τροποποιηθεί γενετικά ώστε να μην αποκτά ποτέ καφέ χρώμα, ακόμα και όταν κόβεται σε κομμάτια, βγαίνει στο εμπόριο τον Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ηλεκτρική ενέργεια από δάκρυα για χρήση σε ιατρικά εμφυτεύματα

Μικρές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν να παραχθούν από δάκρυα και άλλες ουσίες χάρη σε μια νέα μέθοδο που ανακαλύφθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Λίμερικ στην Ιρλανδία.

Ολλανδία: Κλείσιμο όλων των σταθμών άνθρακα ως το 2030

Η νέα κυβέρνηση της Ολλανδίας ανακοίνωσε σχέδια για το κλείσιμο όλων των μονάδων παραγωγής ενέργειας από καύση άνθρακα έως το 2030.

Ηνωμένο Βασίλειο: 625 εκατ. ευρώ για έργα πράσινης ενέργειας

Η βρετανική κυβέρνηση δεσμεύτηκε να διαθέσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο λίρες για νέα έργα ανανεώσιμης ενέργειας, όπως οι υπεράκτιες αιολικές μονάδες, των οποίων το κόστος έχει μειωθεί κατά 50% σε μόλις δύο χρόνια, σύμφωνα με το Υπουργείο Επιχειρήσεων, Ενέργειας και Βιομηχανικής Στρατηγικής.

Ταϊλάνδη: Απαγόρευση του καπνίσματος σε 20 δημοφιλείς τουριστικές παραλίες

Το κάπνισμα θα απαγορευτεί σύντομα σε 20 δημοφιλείς τουριστικές παραλίες της Ταϊλάνδης που βρίσκονται συνεχώς γεμάτες με τεράστιους αριθμούς αποτσιγάρων, σύμφωνα με το Υπουργείο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων της ασιατικής χώρας.

Γαλλία: Εισβολή-προειδοποίηση ακτιβιστών σε πυρηνικό σταθμό

Ακτιβιστές της Greenpeace πυροδότησαν πυροτεχνήματα μέσα σε πυρηνικό σταθμό στην ανατολική Γαλλία την Πέμπτη, αφού εισέβαλαν στην εγκατάσταση για να υπογραμμίσουν την ευπάθεια των σταθμών σε επιθέσεις.

Η Google αναμένεται να τροφοδοτείται 100% από ΑΠΕ μέσα στο έτος

Η τελευταία περιβαλλοντική έκθεση της Google αναφέρει και αναλύει τον τρόπο με τον οποίο ο διαδικτυακός κολοσσός κατάφερε να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και προβλέπει ότι θα τροφοδοτείται από ΑΠΕ κατά 100% μέχρι το τέλος του 2017.


        

© 2017 - Aresti Power Ε.Π.Ε

Χαριλάου Τρικούπη 56, 14574 Ροδόπολη Αττικής - τηλ.: 210-8150744, fax: 210-8150598, e-mail:info@arestipower.gr

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Όροι Χρήσης | Protocol 4 seo cms