Νέα | Προϊόντα | Προσφορές | Λογισμικό | Net-metering | Η Εταιρία | Υπηρεσίες | Φωτογραφίες | ΕπικοινωνίαHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearEnglish
Πλοήγηση
Καλώς Ήλθατε
Νέα
Προϊόντα
Προσφορές
Λογισμικό
Net-metering
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
Φωτογραφίες
Επικοινωνία
Αναζήτηση

 
Συνολικοί Χρήστες
Μοναδικοί Επισκέπτες
76945
Συνολικές Συνδέσεις
Επισκεψιμότητα
1652099
Σύνδεση
Username

Password

Εγγραφή
Καλάθι αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Αρχική Σελίδα

 

"Η γη δεν μας ανήκει. Την έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενιές. Ας επενδύσουμε όλοι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι μία επένδυση ζωής για εμάς και μία κληρονομιά ελπίδας  στα παιδιά μας!"

 

 

Alternative and

Renewable

Energy

Systems,

Technological

Innovations

 

 

 

Slide Show
Decor Image
NEA
Νορβηγία: Έως και το 97% των πλαστικών φιαλών ανακυκλώνονται

Η Νορβηγία συνεχίζει να ηγείται στον τομέα της ανακύκλωσης σε παγκόσμιο επίπεδο, με το 97% των πλαστικών φιαλών της χώρας να ανακυκλώνονται και να επαναχρησιμοποιούνται.  

Coca-Cola: Παραδέχεται πρώτη φορά ότι παράγει 3 εκατ. τόνους πλαστικών συσκευασιών ετησίως

Η Coca-Cola παράγει τρία εκατομμύρια τόνους πλαστικών συσκευασιών ετησίως, αποκάλυψε η εταιρεία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο χειμώνας δεν θα υπάρχει πλέον στην Αυστραλία το 2050

Μια ομάδα επιστημόνων συνεργάστηκε πρόσφατα για να δημιουργήσει ένα εργαλείο που θα έδειχνε στους Αυστραλούς το κλίμα που πρόβλεπεται για τις πόλεις τους το 2050, οδηγώντας σε μια ανησυχητική ανακάλυψη.  

Ινδία: Οι χελώνες επέστρεψαν επίσημα μετά τον μεγαλύτερο καθαρισμό παραλίας στην ιστορία

Η εμφάνιση νεοσσών χελωνών καταγράφηκε επίσημα στις παραλίες του Μουμπάι, μετά από μία από τις μεγαλύτερες προσπάθειες καθαρισμού παραλίας στην ιστορία. Το περασμένο καλοκαίρι, οι οικολόγοι παρατήρησαν πάνω από 80 νεοσσούς χελωνών στην παραλία Βέρσοβα του Μουμπάι, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν κατακλυζόταν από ένα τεράστιο σωρό σκουπιδιών.  

WWF: Το Σάββατο η «Ώρα της Γης 2019-Συνδέσου με τη Φύση»

«Το Σάββατο 30 Μαρτίου από 20.30-21.30 σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα και συνδεόμαστε με τη φύση, που σήμερα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ» προτρέπει το WWF.

Μεξικό: Η αιολική ενέργεια θα δημιουργήσει 35.000 θέσεις εργασίας

Ο πρόεδρος της Μεξικανικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας, Λεοπόλντο Ροντρίγκεζ Ολιβέ, εκτιμά ότι στο τέλος του 2025 θα έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 35.000 θέσεις εργασίας στον τομέα, εάν επιτευχθεί ο στόχος της τριπλασιασμού της εγκατεστημένης δυναμικότητας στη χώρα.

Ην. Βασίλειο: ΑΠΕ αντί ορυκτών καυσίμων έως το 2030

Μια νέα κυβερνητική συμφωνία με τη βιομηχανία θα μπορούσε να οδηγήσει το ένα τρίτο της βρετανικής ηλεκτρικής ενέργειας να παράγεται από υπεράκτιες αιολικές εγκαταστάσεις μέχρι το 2030.  

Πολωνία: Εκρηκτική ανάπτυξη της ηλιακής ενέργειας

Το τελευταίο έτος σημειώθηκε μία έκρηξη στην αγορά ηλιακών συλλεκτών στην Πολωνία, με περισσότερους από 50.000 κατοίκους να εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά στις στέγες τους.

Οι παγκόσμιες ηλιακές εγκαταστάσεις έφτασαν τα 104 γιγαβάτ ισχύος το 2018

Οι παγκόσμιες ηλιακές εγκαταστάσεις αυξήθηκαν κατά περίπου 5% το 2018 και έφθασαν τα 104,1 γιγαβάτ σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσίευσε η βιομηχανική ένωση SolarPower Europe στη διάσκεψη κορυφής της στις Βρυξέλλες.  

Φιλιππίνες: Ξεβράστηκε φάλαινα με 40 κιλά πλαστικές σακούλες στο στομάχι της

Από «γαστρικό σοκ» πέθανε μία φάλαινα, η οποία ξεβράστηκε στις ακτές των Φιλιππίνων. Σύμφωνα με τους ερευνητές, από το Μουσείο D’ Bone Collector στο νησί Μιντανάο, στο στομάχι της νεαρής φάλαινας βρέθηκαν 40 κιλά πλαστικές σακούλες.


        

© 2019 - Aresti Power Ε.Π.Ε

Χαριλάου Τρικούπη 56, 14574 Ροδόπολη Αττικής - τηλ.: 210-8150744, fax: 210-8150598, e-mail:info@arestipower.gr

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Όροι Χρήσης | Protocol 4 seo cms